Before After

Pictură pe numere personalizată – Un cadou deosebit!

Un portret scris de mână al principalului erou al unui eveniment sau altul va fi un cadou minunat pentru o nuntă sau aniversare, iar portretele cu copiii dvs. le veți atârna cu cea mai mare plăcere în casă. Din fericire, întrebarea de unde să comandați și să achiziționați astfel de imagini de picturi pe numere personalizate nu mai constituie o problemă. Magazinul nostru online acuarello.ro vă va face o astfel de pictură pe numere personalizată în funcție de fotografia dvs. în maxim 5 zile.

Puteți alege poza unei persoane apropiate dvs., familie, unui loc plin de amintiri sau peisaj frumos, sau chiar și a animalelor de companie dragi. O astfel de pictură pe numere personalizată și deja finisată, precum și ca set va fi un cadou original pentru un coleg, prieten sau rudă.

Delectați-vă de procesul artistic și de rezultatul muncii dumneavoastră însuși sau cadonați o astfel de pictură pe numere de neuitat. Și apoi, un portret pe numere personalizat, executat conform unei poze va înfrumuseța orice interior.

Picturi pe numere personalizate cu livrare în toată România și Europa

Oamenii sunt astfel construiți, ca tot ce este făcut sau confecționat cu propriile mâini, tot timpul reprezintă un obiect de mândrie. Cine din noi nu a încercat să picteze o pasăre stând pe ramură, sau un cățeluș ce zburda zglobiu pe câmp? Din păcate nu tot ce ne dorim se și adeverește. Dar acum această dilemă are deja și o rezolvare! Iată poza câinelui dvs. adorat, iar aici deja mâna dvs. pictează sigur pe pânză! Și iată! Portretul animăluțului preferat este gata…realizat chiar de dvs.! Gata, aveți cu ce vă mândri, tocmai ați demonstrat ca ați putut face ceea ce ați dorit de mult timp! Poate pictați și portretul bunicii și i-l faceți cadou mamei cu ocazia zilei sale de naștere? Acum sunteți capabil de orice! Galeria dvs. de picturi pe numere va fi în totalmente individuală! Portretele copiilor, nepoților, celor dragi și apropiați, precum și a locurilor speciale și peisajelor ce le-ați vizitat cândva – toate acestea se pot transforma în picturi minunate pictate personal de către dvs., iar magazinul nostru online vă va ajuta să vă îndepliniți până și cea mai îndrăzneață idee creativă!

De ce “Picturi pe numere personalizate”?

Originalitate

Cadoul dvs va fi unic! Cu acesta veți impresiona plăcut persoana dragă și cel mai important este că va păstra plăcute amintiri.

Bună dispozitie

Fiecare portret este inedit prin culoare și felul de a fi pictat. Iar abundența culorilor și stilul, redau o energie deosebită.

Cadou perfect

Zile de naștere, pentru mari si mici. Jubilee, nunți, cumetrii și petreceri corporative.

Dimensiune 40x50cm

Produsul este realizat pe pânză și pictat cu vopsele acrilice. Vopselele sunt fără miros și nu se decolorează în timp.

Ce se poate imprima pe pânză?

Pe pânză pot fi imprimate imagini cu fețe de oameni, animăluțe de companie sau logo-ul firmei dumneavoastră!

Preț: 200 ron

+ 18 lei livrarea

(Dimensiune 40x50cm)

Ce conține setul?

  1. Canvas (pânză de bumbac așezată pe un cadru de lemn – 40x50cm)

  2. Culori acrilice

  3. 3 pensule

  4. instrucțiuni pe ambalajul cutiei

Cum să comandați?

Varianta 1 – completează formularul de mai jos și atașează poza pe care vrei să o personalizezi

Varianta 2 – trimite un email cu subiectul PERSONALIZARE la adresa comenzi@acuarello.ro și atașează în email poza, datele pentru livrare și un număr de telefon unde vă putem contacta.

Plasați comanda!

Pas №1 Introduceți contactele
Pas №2Selectați imaginile cu următoarele cerințe
1. Numărul redus al elementelor mici.
2. Fețele trebuie să fie identificabile, fără umbre şi de dimensiuni medii sau mari.
3. Calitatea vizuală bună a imaginii cu luminozitate corespunzătoare pentru a maximiza detaliile vizibile.
Pas №3Încărcați imaginile (max. 3 imagini)